Bijuterii din argint suflate cu aur

Niciun comentariu. iulie 3, 2018

Bijuteriile sunt accesorii iubite de mai toată lumea, femei și bărbați deopotrivă. Ele fac parte din stilul nostru vestimentar și din personalitatea noastră. Fie că le purtăm doar pentru a ne completa ținuta, fie pentru că au o însemnătate specială pentru noi (verigheta, inelul de logodnă, brățara personalizată de la partener 🙂 ), bijuteriile ne fac viața mai frumoasă.

V-am obișnuit deja cu bijuteriile din argint care pot fi personalizate cu text sau imagine și ați bucurat inimile multor oameni cu aceste cadouri inspirate, pe care le-ați oferit din suflet.

Dorim să vă oferim de fiecare dată mai mult, de aceea am adăugat în gamele noastre de brățări, pandantive, coliere sau seturi și variante de bijuterii din argint suflate cu aur. Sunt bijuterii de calitate, conforme cu standardele ANPC. Suntem siguri că vor face o impresie deosebită celor care le poartă. Și acestea pot fi personalizate, în funcție de modelul ales, cu text, simbol sau imagine. Avem modele potrivite pentru femei, pentru bărbați sau pentru copii. De asemenea, avem seturi de brățări „You & Me”  din argint suflate cu aur, perfecte pentru cuplurile care doresc să-și poarte iubirea zi de zi, la mână :).

Câteva sfaturi pentru îngrijirea bijuteriilor din argint suflat cu aur sau din argint simplu.

Cum vă spuneam, toate bijuteriile noastre sunt marcate și conforme cu ANPC. Noi garantăm pentru calitatea produselor noastre, însă, ca orice obiect, și bijuteriile au nevoie de îngrijire, pentru a vă putea bucura de ele o viață. Iată ce aspecte trebuie să aveți în vedere:

– păstrați bijuteriile în casetele sau săculeții proprii, astfel încât să preveniți zgârâieturile care pot apărea la contactul cu alte obiecte de acest gen. Noi vă oferim la fiecare produs un săculeț special pentru păstrarea bijuteriei, atunci când nu o purtați.

– curățarea bijuteriilor se face cu ajutorul unei cârpe moi, ușor umezită (puteți opta pentru un material profesional de curățare sau pentru o bucată de bumbac moale).

– aveți mereu grijă ca bijuteriile dvs. să nu intre în contact cu suprafețe aspre, care le pot zgârâia și deteriora.

– pentru confortul dvs și pentru a evita pierderea bijuteriilor sau deteriorarea lor din cauza factorilor externi (clor, produse de curățare, unelte etc.) evitați să le purtați la piscină, în sala de fitness sau atunci când faceți diverse activități precum grădinăritul.

Iată și câteva modele de bijuterii din argint suflate cu aur pe care le puteți comanda și personaliza pe www.cadoultaupersonalizat.ro: