Brățări argint suflat cu aur personalizate. Cadouri memorabile

Niciun comentariu. iulie 28, 2020

Oferirea unui cadou reprezintă o adevărată artă, care presupune câteva reguli pe care e bine să le respecți, totul pornind de la relația pe care o ai cu persoana căreia îi oferi darul și contextul în care o faci. Din fericire, alegerea unor brățări argint suflat cu aur personalizate este, în orice situație, o idee potrivită de cadou. Poți opta dintr-o gamă variată de modele, de la brățări cu șnur, până la cele cu lănțișor din același material (argint suflat cu aur), iar gravura poate fi tip fotografie, text sau ambele variante, în funcție de pandantivul ales.

Modele brățări argint suflat cu aur personalizate

Brățările noastre din argint suflat cu aur sunt deosebite și apreciate de toți clienții noștri fideli, pentru că sunt extrem de versatile și ideale pentru a fi oferite atât persoanelor foarte apropiate, cât și colegilor de muncă, profesorilor ca amintire la final de an școlar etc. Totul este să alegi modelul de brățara personalizată potrivit și să îl personalizezi cu un text/simbol sau cu o imagine reprezentative și în acord cu contextul. Avem și o surpriză pentru iubitorii de bijuterii personalizate – brățară tip Pandora, cu bănuț care poate fi gravat cu text sau fotografie.

Câteva sfaturi pentru îngrijirea bijuteriilor din argint suflat cu aur sau din argint simplu.

Toate bijuteriile noastre sunt marcate și conforme cu ANPC. Noi garantăm pentru calitatea produselor noastre, însă, ca orice obiect, și bijuteriile au nevoie de îngrijire, pentru a vă putea bucura de ele o viață. Iată ce aspecte trebuie să aveți în vedere:

– păstrați bijuteriile în casetele sau săculeții proprii, astfel încât să preveniți zgârâieturile care pot apărea la contactul cu alte obiecte de acest gen. Noi vă oferim la fiecare produs un săculeț special pentru păstrarea bijuteriei, atunci când nu o purtați.

– curățarea bijuteriilor se face cu ajutorul unei cârpe moi, ușor umezită (puteți opta pentru un material profesional de curățare sau pentru o bucată de bumbac moale).

– aveți mereu grijă ca bijuteriile dvs. să nu intre în contact cu suprafețe aspre, care le pot zgârâia și deteriora.

– pentru confortul dvs și pentru a evita pierderea bijuteriilor sau deteriorarea lor din cauza factorilor externi (clor, produse de curățare, unelte etc.) evitați să le purtați la piscină, în sala de fitness sau atunci când faceți diverse activități precum grădinăritul.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu cele mai frumoase bijuterii (brățări, coliere și pandantive) personalizate.