Brățări cu șnur personalizate

Niciun comentariu. iulie 28, 2020

Cadoul tău personalizat este locul unde cele mai frumoase brățări cu șnur personalizate sunt făurite, zi de zi, în atelierul nostru, pentru a-i bucura pe cei dragi din viața voastră. Bijuteriile noastre din argint și argint suflat cu aur sunt adevărate comori, crae păstrează amintirile cele mai dragi, pentru o viață întreagă.

Brățări cu șnur personalizate – un cadou magic, de la mic, la mare

Cel mai mare avantaj al brățărilor cu șnur este că pot fi adaptate și pe cele mai mici mânuțe. În funcție de persoana căreia doriți să îi oferiți brățara, puteți opta pentru diverse modele de pandantive, de la bănuți, trifoi și inimioare, până la linkuri dreptunghiulare, ovale sau sub forme dragălașe de baby feet sau simbolul infinitului. De asemenea, culoarea șnurului poate fi aleasă dintr-o gamă variată de nuanțe, de la clasicele roșu și negru, până la roz sau verde neon. Dacă un șnur simplu nu ți se pare cea mai potrivită opțiune, poți oricând alege o brățară cu șnur împletit. În gama de brățări cu șnur personalizate găsiți și îndrăgitele seturi de brățări personalizate pentru cupluri „You&Me”. Pandantivul brățărilor, indiferent de modelul ales, este din argint sau argint suflat cu aur. Toate bijuteriile noastre sunt marcate și verificate de ANPC.

Cum se îngrijesc bijuteriile din argint?

Țtiați că argintul se poate înnegri din cauza pH-ului pielii, a transiparției mai acide sau chiar și din cauza anumitor medicamente? Bijuteriile din argint care s-au înnegrit își pierd luciul. Dar există soluții pentru a redobândi bijuteria de care te-ai îndrăgostit. Sfaturile pe care vi le dăm sunt valabile și pentru alte articole din argint.

Prima metodă. Oțet. Puneți într-un bol bijuteriile și turnați peste ele oțet cât să le acopere. Lăsați să acționeze între 20-30 de minute, după care clătiți cu apă călduță și ștergeți cu o cârpă moale. Dacă nu aveți oțet, puteți folosi, la fel de bine, zeama de lămâie.

A doua metodă. Pasta de dinți. Luați un bol cu apă călduță și o cârpă moale. Urmează pasta de dinți. Puneți câte puțină pastă pe bijuteria din argint și frecați ușor, între degete, pasta pe bijuterie, până o acoperiți complet. Efectul ușor abraziv al pastei va curăța negreala de pe bijuterii. Dacă petele negre sunt mai persistente, puteți folosi un burete de bucătărie ușor mai abraziv, dar aveți grijă șă nu zgâriați prea tare obiectul. Clătiți bijuteria cu apă călduță și stergeți-o cu cârpa moale.

A treia metodă. Folosiți bicarbonat de sodiu. Într-un vas destul de adânc, așezați o bucată de folie de aluminiu. Peste folie, puneți bijuteriile sau obiectele din argint. Presărați bicarbonat de sodiu suficient cât să le coperiți în totalitate. Între timp, fierbeți una-două căni de apă și turnați, apoi, apa clocotită în vas. Așteptați câteva minute pentru ca bicarbonatul să-și facă efectul. Scoateți bijuteriile și ștergeți-le cu o cârpă moale și apă căldă, curată.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu cele mai frumoase bijuterii (brățări, coliere și pandantive) personalizate.