Brățări personalizate, legături pentru o viață

Niciun comentariu. aprilie 18, 2018

Așa cum inelul, prin forma sa circulară, reprezintă infinitul și este un simbol al uniunii dintre două persoane, în același mod am putea privi și niște brățări personalizate.

Îndrăzniți să gândiți liber, out of the box, cum ar spune americanii. Dacă sunteți un cuplu mai noncoformist, poți să faci cererea în căsătorie cu o brățară personalizată și nu cu clasicul inel. Uite o modalitate originală de a-i arăta partenerei tale că monotonia nu trebuie să facă parte din viața voastră. Mai mult de atât, puteți opta amândoi să purtați câte o brățară care să vă amintească mereu de momentul logodnei voastre, în fond e un moment important pentru amândoi.

Tot din categoria out of the box, îți propunem ca la următoarea ceartă (una mică, mică, nimic nu vă destabilizează pe voi  :P) în loc de clasica floare sau buchet de flori să îi oferi o brațară personalizată cu imaginea florii preferate, așa-i că e o idee minunată? Desigur, e valabilă idea și în cazul unei aniversări sau a altui moment de sărbătoare. Așa ne place nouă, să ne gândim la toate, dacă se poate :).

Brățări personalizate – cadouri speciale, pentru orice ocazie

Și dacă tot ne gândim la toate și avem idei multe, cei care sunt în febra pregătirilor de nuntă se pot gândi să le ofere nașilor și părinților brățări personalizate, în locul clasicilor mărturii. Desigur, puteți opta pentru o astfel de mărturie pentru toți invitații pe care îi aveți – în cazul acesta puteți lua în considerare doar oferirea unor bănuți de argint personalizați cu ce imagini sau texte considerați voi mai potrivite pentru a le aminti oamenilor de nunta voastră.

Posibilități sunt multe, idei la fel. O simplă bijuterie poate fi foarte versatilă și poate fi o surpriză inedită în funcție de persoana căruia i-o oferi și mai ales de ocazie. Noi îți oferim bijuteria, exact așa cum ți-o dorești, tu trebuie doar să o dăruiești.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu cele mai frumoase bijuterii (brățări, coliere și pandantive) personalizate.