Brățări personalizate cuplu „You&Me”

Niciun comentariu. iunie 17, 2020

Dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru un cuplu, ai nimerit exact în locul potrivit – îți prezentăm gama noastră deosebită de brățări personalizate cuplu, din argint sau argint suflat cu aur. Așa cum inelul, prin forma sa circulară, reprezintă infinitul și este un simbol al uniunii dintre două persoane, în același mod am putea privi și brățările personalizate, ceea ce le face un cadou perfect pentru cuplurile de îndrăgostiți, dar și pentru cei mai buni prieteni, frați, părinți și copii. În fine, iubirea poartă multe forme și noi, cu ajutorul minunatelor noastre bijuterii personalizate, le putem celebra pe toate.

Brățări personalizate cuplu – seturile You&Me

Brățările special concepute pentru cupluri, din gama You&Me, sunt din argint sau argint suflat cu aur, toate fiind marcate și verificate de ANPC. Gama noastră de brățări personalizate este foarte ofertantă, având posibilitatea să optați pentru brățări cu lănțișor din argint (seturi conțin o brățară personalizată pentru femei și o brățară personalizată pentru bărbați) sau setul unisex, cu șnur (simplu sau împletit), care sunt ideale chiar și pentru copii (culoarea șnurului poate fi aleasă dintr-o gamă variată de nuanțe).

Pandantivele care înfrumusețează brățările sunt sub formă de: bănuți (pot fi personalizate și cu imagine și cu text) sau de link dreptunghiular (pot fi gravate doar cu text).

Modele de brățări personalizate pentru cele mai frumoase cupluri

Acum că v-am făcut curioși cu privire la ce minunății găsiți pe site-ul nostru, iată doar câteva dintre cele mai iubite modele de brățări personalizate pentru cupluri, de la Cadoul Tău Personalizat.

Îndrăzniți să gândiți liber, out of the box, cum ar spune americanii. Dacă sunteți un cuplu mai noncoformist, poți să faci cererea în căsătorie cu o brățară personalizată și nu cu clasicul inel. Uite o modalitate originală de a-i arăta partenerei tale că monotonia nu trebuie să facă parte din viața voastră. Mai mult de atât, puteți opta amândoi să purtați câte o brățară care să vă amintească mereu de momentul logodnei voastre, în fond e un moment important pentru amândoi.

Tot din categoria out of the box, îți propunem ca la următoarea ceartă (una mică, mică, nimic nu vă destabilizează pe voi  :P) în loc de clasica floare sau buchet de flori să îi oferi o brațară personalizată cu imaginea florii preferate, așa-i că e o idee minunată? Desigur, e valabilă idea și în cazul unei aniversări sau a altui moment de sărbătoare. Așa ne place nouă, să ne gândim la toate, dacă se poate :).

Posibilități sunt multe, idei la fel. O simplă bijuterie poate fi foarte versatilă și poate fi o surpriză inedită în funcție de persoana căruia i-o oferi și mai ales de ocazie. Noi îți oferim bijuteria, exact așa cum ți-o dorești, tu trebuie doar să o dăruiești.

Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu cele mai frumoase bijuterii (brățări, coliere și pandantive) personalizate.