Cadouri de Crăciun personalizate

Niciun comentariu. noiembrie 5, 2018

Am cam intrat în perioada pregătirilor pentru Crăciun, pentru că niciodată nu este suficient timp pentru a le face pe toate :). Dacă ești în căutarea unor cadouri de Crăciun personalizate, ai nimerit unde trebuie. La noi vei găsi brățari, coliere și seturi din argint sau argint suflat cu aur. Le poți personaliza cu text sau cu o fotografie, după cum îți dorești.

cadouri de crăciun personalizate

cadouri de crăciun personalizate

De ce să alegi o bijuterie personalizată?

Bijuteriile personalizate sunt foarte apreciate pentru că sunt un cadou și practic, dar și cu încărcătură emoțională. Este o modalitate prin care îi „ții” mai aproape de tine pe cei dragi și prin care îți poți exprima sentimentele.

Iar Crăciunul este o sărbătoare a iubirii, a luminii, a bucuriei. Așadar, o ocazie perfectă pentru a dărui ceva din inimă, pentru a-ți arăta iubirea față de parteneri și familie, într-un mod original.

Cadouri de Crăciun personalizate – idei

Brățările personalizate cu șnur simplu sau împletit sunt cadouri ideale și pentru copii, pentru că mărimea poate fi reglabilă. Bijuteriile pot fi personalizate cu text și/sau imagine, iar nuanța șnurului poate fi aleasă dintr-o gamă largă de culori. Noi vă dăm câteva idei, mai multe găsiți în magazinul nostru online. Găsiți si variante din argint și din argint suflat cu aur.

Brățările personalizate cu lanț din argint sau argint suflat cu aur sunt elegante, ușor de purtat. Găsiți atât modele potrivite pentru bărbați, cât și modele mai finuțe, potrivite pentru femei.

Colierele personalizate din argint sau argint suflat cu aur completează orice ținută, fie ea office sau casual. SUnt bijuterii delicate și unice prin faptul că poartă cu sine emoțiile și dragostea celui/celei care le oferă.

Seturi de brățări personalizate  cu șnur sau cu lanț, din argint sau argint suflat cu aur sunt cadouri potrivite pentru cupluri, frați, prieteni foarte buni care își doresc să poarte mereu cu ei „mărturii” ale prieteniei, iubirii etc.

Alte idei de cadouri de Crăciun

Desigur, dacă nu vreți să optați pentru o bijuterie care să fie personalizată, avem câteva modele de coliere și brățări cu pandantive îngeraș, cruciuliță, copac și alte forme, de asemenea și argint sau argint suflat cu aur. Modele sunt deosebite și cu siguranță vor fi apreciate de cei care le primesc.

Pentru alte idei, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.