Cadouri pentru bebe, surprize pentru părinți

Niciun comentariu. ianuarie 1, 2018

Bebe a venit, în sfârșit, pe lume și a umplut inimile tuturor cu emoții extraordinare. Toată lumea se întrece în a cumpăra cadouri pentru bebe care mai de care mai frumoase, utile sau pur și simplu drăgălașe.

În special în decursul primului an de viață, persoanele din jurul copilului, îndeosebi părinții, tind să noteze fiecare dată semnificativă și să fotografieze fiecare etapă a dezvoltării celui mic. Atunci când vrei ca un moment important să nu se piardă, alege un cadou pentru bebe personalizat: gravează data nașterii sau a primilor pași, ori o poza cu primul surâs pe o bijuterie pe care să o poată purta și bebe, și mama și tata :). O bijuterie care să devină marca familiei voastre minunate sau o frumoasă aducere-aminte pentru adultul din viitor.

De asemenea, în categoria cadouri pentru bebe poți găsi o variantă extraordinară pentru a face o bucurie unei mămici sau viitoare mămici. O aducere-aminte a etapei minunate în care se află, atunci când, uneori, se simte extenuată și depășită de situație. Este o metodă extraordinară de a-i aminti că este o mamă extraordinară și că tot ceea ce ea face este perfect. Desigur, același lucru îl putem face și pentru tătici, căci și lor le datorăm minunea de bebe care a adus atâta bucurie întregii familii.

Dacă te-am convins că o bijuteri personalizată este un cadou deosebit pentru bebe și părinții lor, atunci trebuie doar să alegi modelul pe care vrei să îl gravezi cu un text și sau o imagine. Poți alege un bănuț clasic sau pandantive în formă de bebe-body, steluțe sau inimioare – orice consideri tu că ar fi mai grăitor pentru viața cu noul membru.

Pandantivele sunt din argint sau argint suflat cu aur, sunt certificate de ANPC și pentru sigurnața lui bebe, brățările sunt din șnur, în diverse culori, care se poate ajusta pe mânuța mică și pufoasă a bebelușului.