Cine suntem

CadoulTauPersonalizat.ro s-a nascut din dorinta de a oferi celor interesati o alternativa unica de cadou, prin realizarea de bijuterii din argint 925 sau argint suflat cu aur, personalizate 100%. Cadoul tau perfect pentru persoanele dragi poate fi unic si special tocmai prin ceea ce tu imprimi sau gravezi pe el!


Mottoul nostru – O amintire frumoasa trebuie pastrata pentru totdeauna. O amintire frumoasa poate fi acum personalizata!


Cadoul tau personalizat pentru persoanele dragi poate fi unic, special si foarte personal tocmai prin ceea ce tu graveti pe el.

Oferta noastra de produse este variata, de la bratari personalizate din argint, cu gravare  de nume sau mesaje, cat si prin gravare de imagine sau poza, fie pe banuti, placute sau tablite de argint, coliere, pandantive, brelocuri peronalizate.
Imagineaza-ti cadoul tau personalizat fiind un banut, o placuta, o tablita sau un medalion de argint sau argint cu aur, fie el de 12mm, 14mm, 16mm, 22mm, gravat pe fata cu poza dorita, iar pe verso aplicat prin gravare un nume sau mesaj special ales cu sensibilitate! Este cu adevarat fantastic, unic si de impact maxim! Este cadoul tau personalizat!

Poate vrei o bratara link sau tablita gravata cu numele persoanei iubite, sau poate vrei sa gravezi o maxima sau orice altceva iti doresti tu, bratari cu snur reglabil sau lantisor cu pandantiv personalizat argint sau argint cu aur!


INDRAZNESTE SA ITI PERSONALIZEZI CADOU DORIT ALATURI DE NOI, VA IESI FANTASTIC SI NU VEI FI DEZAMAGITA!


Iata cateva detalii importante care sa te ajute sa alegi cadoul tau personalizat de la noi:

º folosim la bratari personalizate, pandantive si coliere doar materiale de buna calitate, din argint 925 si argint suflat cu aur

º argintul nostru este avizat si certificat ANPC, asadar ai garantia calitatii asigurata

º personalizarea, gravarea aplicata de noi, nu se va sterge niciodata, deci stai fara grijia

º poza sau fotografia gravata este de o claritate extraordinara, nu ai riscul de a nu recunoaste imaginea persoanei atat timp cat poza este de calitate; noi verificam poza trimisa si tinem legatura cu tine daca ceva nu este la parametrii

º iti oferim posibilitate de a alege modelul, marimea banutului, medalionului sau pandantivului, tipul bratarii, snur reglabil sau lantisor argint sau aur, numele, mesajul sau textul de gravat si poza dorita pentru gravare

º preturile noastre nu au costuri ascunse, sunt transparente si finale. Preturile noastre afisate in CadoulTaupersonalizat,ro nu iti rezerva suprize dupa lansarea comenzii, prin adaugare de alte costuri suplimentare necomunicate. Valoarea din cosul tau de cumparaturi este pretul final platit.


Asteptam cu drag sa executam pentru tine cadoul tau personalizat!