Cine suntem

cadoultaupersonalizat.ro s-a nascut din dorinta de a oferi celor interesati alternativa unica de cadou, prin bijuterii din argint 925 sau argint suflat cu aur, personalizate 100%. Cadoul tau perfect pentru persoanele dragi poate fi unic tocmai prin ceea ce tu imprimi sau gravezi pe el!

Mottoul nostru – O amintire frumoasa trebuie personalizata! Cadoul tau perfect pentru persoanele dragi poate fi unic tocmai prin ceea ce tu graveti pe el.

Oferta noastra de produse este variata, de la bratari din argint personalizate prin gravura text, dar si prin gravarea imagine sau poza, pana la coliere, pandantive, brelocuri peronalizate cu poza dorita sau text.
Imagineaza-ti cadoul dorit fiind un banut / medalion de 12mm-14mm-16mm-22mm, gravat pe fata cu poza ta dorita, iar pe verso aplicat prin gravare un text cu sensibilitate! Este cu adevarat fantastic, unic si de impact maxim.

Poate vrei o bratara link gravata cu numele persoanei iubite, sau poate vrei sa gravezi o maxima, sau orice altceva iti doresti tu, bratari cu snur reglabil sau lantisor cu pandantiv personalizat argint/aur!

INDRAZNESTE SA ITI PERSONALIZEZI CADOU DORIT ALATURI DE NOI, VA IESI FANTASTIC SI NU VEI FI DEZAMAGIT/A!

Iata si cateva detalii importante pentru decizia ta:

– folosim la bratari personalizate, pandantive si coliere doar materiale de buna calitate, din argint 925 si argint suflat cu aur

– argintul nostru este avizat ANPC, deci ai garantia calitatii asigurata

– inscriptionarea, gravarea aplicata de noi nu se va sterge niciodata, deci stai fara griji

– poza sau fotografia gravata este de o claritate extraordinara, nu ai riscul de a nu recunoaste imaginea persoanei atat timp cat poza este de calitate; noi verificam poza trimisa si tinem legatura cu tine daca ceva nu este la parametrii

– iti oferim posibilitate de a alege modelul, marimea banutului, medalionului sau pandantivului, tipul bratarii, snur reglabil sau lantisor argint / aur, textul de gravat si imaginea dorita a se aplica.

Asteptam cu drag sa personalizam impreuna cadoul tau special!