Livrare si plata

Cum comand?

Puteti comanda de pe acest site adaugand produse in cos si completand formularul de comanda, sau va este mai usor puteti accesa pagina de facebook “Cadoul tau personalizat” ta unde preluam comenzi prin mesaj privat sau sa sunati la numarul de telefon 0741577806 pentru informatii suplimentare, preluarea comenzii telefonc sau pentru comenzi urgente.

Livrarea comenzilor

Magazinul nostru ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin serviciul curierat rapid. Livrare se face in maxim 48 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 – 17:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul Cadoul tau personalizat se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, daca doriti livrare in Europa va rugam sa ne apelati la telefonul afisat pe site pentru a va prelua telefonic comanda.

Costurile de livrare sunt:

15 lei pentru comenzile sub 200 lei
Gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Cum platesc?

Plata se face in sistem ramburs – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.