Mărțisor cadou pentru comenzile făcute până pe 8 martie

Niciun comentariu. februarie 20, 2019

N-ar fi fost posibil să treacă luna Martie fără să nu vă cadorisim și noi cu câte un mărțișor. Așadar, pentru orice comandă venită până pe data de 8 martie, vă oferim și un mărțișor cadou (în limita stocului disponibil).

Pe lângă florile pe care plănuiești să i le dăruiești de 8 martie, trebuie să ai în vedere și un alt fel de cadou. Desigur că o bijuterie personalizată, oferită de mărțișor, poate fi o idee deosebită, pe care o va aprecia foarte mult. Poți alege un colier personalizat, o brățară personalizată sau un pandantiv personalizat pe care să și-l atașeze șnurului de mărțișor. Idei sunt nenumărate, iar bijuteriile noastre lucrate delicat, din argint sau argint suflat cu aur, îi vor pune frumusețea în valoare și mai mult.

Știm că avem multe modele frumoase în magazinul nostru și oricare bijuterie ți se pare o idee perfectă pentru a fi dăruită. Ca să-ți venim în ajutor, iată recomandările noastre pentru un cadou de 8 martie deosebit.

Brățări personalizate cu șnur

Sunt bijuterii ușor de purtat și adaptat oricărei ținute. Sunt discrete, dar totodată de efect. Brățările personalizate cu șnur pot avea bănuț sau link oval, dreptunghiular, inimioară sau trifoi, din argint/argint suflat cu aur. Brățările pot fi personalizate, în funcție de model, doar cu un text/simbol simplu sau și cu text și cu imagine. Depinde de tine ce semnificație dorești să oferi bijuteriei/cadoului.

Brățări personalizate cu lanț de argint

Pentru o bijuterie mai elegantă, te sfătuim să optezi pentru brățările cu lanț delicat, din argint/argint suflat cu aur.

Coliere din argint sau argint suflat cu aur

Pandantive personalizate din argint sau argint suflat cu aur

Nu uita, la comenzile efectuate până la data de 8 Martie primești cadou un mărțișor simpatic, în limita stocului disponibil.

Vă dorim o primăvară minunată! Nu uitați să ne urmăriți și pe pagina de facebook.