Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. POLITICA GENERALA

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre CADOULTAUPERSONALIZAT si acesta.
1. a. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.cadoultaupersonalizat.ro.
1. b. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1. c. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, cadoultaupersonalizat sau oricarui tert cu care cadoultaupersonalizat are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1. d. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.d.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de cadoultaupersonalizat prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea cadoultaupersonalizat de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea cadoultaupersonalizat.
1.d.2. cadoultaupersonalizat va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1. e. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.f. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze cadoultaupersonalizat, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la cadoultaupersonalizat destinate acestui scop.
1. h. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de cadoultaupersonalizat si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, cadoultaupersonalizat va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese

2. Continut

2.a. Continutul informativ/imagistic prezentat pe siteul CADOULTAUPERSONALIZAT ESTE proprietatea intelectuala a CADOULTAUPERSONALIZAT.
2.b. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de CADOULTAUPERSONALIZAT, includerea oricarui continut in afara siteului CADOULTAUPERSONALIZAT, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CADOULTAUPERSONALIZAT asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al CADOULTAUPERSONALIZAT.

3. Contact

3.a. CADOULTAUPERSONALIZAT publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
3. b. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite CADOULTAUPERSONALIZAT sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3. c. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea CADOULTAUPERSONALIZAT de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3. d. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate CADOULTAUPERSONALIZAT se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si CADOULTAUPERSONALIZAT, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea CADOULTAUPERSONALIZAT in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3. e. CADOULTAUPERSONALIZAT isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4. Politica de vanzare online

4. a. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
4. b. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
4. c. CADOULTAUPERSONALIZAT poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
4. d. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
4. e. In situatia in care se descopera accese de acest gen, CADOULTAUPERSONALIZAT isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

5. Produsele oferite de CADOULTAUPERSONALIZAT

5.a Produsele comercializate prin intermediul www.cadoultaupersonalizat.ro sunt noi, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv CADOULTAUPERSONALIZAT isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.
5. b Preturile prezentate includ TVA (24%) si includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul clienti CADOULTAUPERSONALIZAT in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
5.c Chiar daca, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii clienti CADOULTAUPERSONALIZAT. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
5.d CADOULTAUPERSONALIZAT nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia CADOULTAUPERSONALIZAT de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

6. Comanda online

6.a. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
6.b. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
6. c. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca CADOULTAUPERSONALIZAT poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de CADOULTAUPERSONALIZAT, in functie de scop/situatie:
6.c.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
6. c. 2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.c.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
6.c.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
6. d. CADOULTAUPERSONALIZAT poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
6.d.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
6. d. 2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea CADOULTAUPERSONALIZAT si/sau partenerilor acestuia
6.d.3. fara nicio justificare.
6.e. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.c.
6.e. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care CADOULTAUPERSONALIZAT informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

7. Plata produselor

7. Plata produselor comandate de pe site-ul www.cadoultaupersonalizat.ro conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs Curier). CADOULTAUPERSONALIZAT isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans

8. Livrarea

Costurile de livrare sunt:

20 lei pentru comenzile sub 250 lei
Gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei

9. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

10. Returnarea produselor

10.a. Clientul CADOULTAUPERSONALIZAT poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
10.a.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
10.a.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
10.a.3. Produsele ce au fost livrate gresit

11. Politica de confidentialitate

11.a. CADOULTAUPERSONALIZAT garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre CADOULTAUPERSONALIZAT pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre CADOULTAUPERSONALIZAT nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa cadoultaupesrsonalizat@yahoo.com.

12. Dispozitii finale

12.a. CADOULTAUPERSONALIZAT isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
12.b. CADOULTAUPERSONALIZAT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12. c. CADOULTAUPERSONALIZAT isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www. CADOULTAUPERSONALIZAT.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www. CADOULTAUPERSONALIZAT.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.